cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Det sker i Storvorde Private Pasningsordning


I min private pasningsordning er der sang og musik. Vi hopper og danser, læser, leger og hygger. Der bages, arbejdes kreativt med mange forskellige materialer, fejres højtider og fødselsdage og meget, meget mere. Vi tager også på udflugter:

IMG_3315                 IMG_2672                    IMG_3705

Ladcykel og lokalområdet.

Jeg bruger lokalområdet, hvor vi holder picnic ved fjorden eller i bakkerne, fodrer ænder ved Kildebæk, låner bøger på biblioteket eller leger på de forskellige legepladser, der er i området.
Hvis vi vil lidt længere omkring, benytter vi min Babboe ladcykel. Navnet Babboe stammer fra det malysiske/indonisiske ord baboe som betyder barnepige eller dagplejer, så det kan jo ikke være mere passende 🙂  Cyklen er testet for sikkerhed og holdbarhed af en international testmyndighed SGS og både jeg og børnene bruger naturligvis cykelhjelm, når vi cykler.

IMG_3112                                                              IMG_2213

On the road.
Vi tager også på langfart. Vi tager på udflugt til blandt andet Zoo, Egholm, vores sommerhus i Øster Hurup, Lille Vildmosecentret,  Årstidernes Hus i Vaarst og ca 1 om måneden er vi til motorik dag i DGI huset i Nordkraft.

 

10917336_1615792191991004_7821780415936997135_n   IMG_2832   IMG_4167

 

Og vi har nogle faste aktiviteter:

Legestue.
I vinterhalvåret går vi i legestue hver tirsdag. Vi har lavet en aktivitetsplan, der sikre at vi når gennem temaerne i de pædagogiske læreplaner. Specielt børnenes sociale kompetencer udvikles og de vender sig til at være i en større børnegruppe, hvilket er en fordel når de starter i børnehave.

IMG_4274                       IMG_4266

Børneyoga.
Vi leger børneyoga.
Det gør vi fordi – Yoga giver stærke knogler og smidige muskler 
-Regelmæssig træning kan hjælpe til at finde ro og give bedre søvn. 
- De fleste børn kan godt lide, at yogaens forskellige øvelser efterligner dyr og ting i naturen. 
- Yoga giver en smuk kropsholdning og en god kropsbevidsthed. 
- Yoga er ikke en konkurrencesport, så dit barn kan deltage uden at bekymre sig om succes eller fiasko.
Vi leger vi er frække frøer, gøende hunde, farlige løver osv.

Pædagogisk massage.
Jeg har valgt at tilbyde pædagogisk massage, da det har en gunstig virkning på børns fysiologiske, motoriske og bevidsthedsmæssige udvikling.
Vi får besøge af Bettina Boddum, der er uddannet social- og sundhedsassistent og har efteruddannelse i neuropædagogik/psykologi og pædagogisk massage.

Pædagogisk massage kendetegnes ved at være en særlig hensyntagende massageform, der kombinerer pædagogisk viden med kunsten at kommunikere gennem berøring og massage.
Den pædagogisk massage vil foregå via sanse- og kropsbevidsthedslege/sange og samtidig anvendelse af strøg/tryk massage.
Denne form for massage er tillids- og kontaktskabende, styrker motorik, initiativ, hukommelse og nysgerrighed.

Jeg er naturligvis altid til stede og deltagende, og børnene er altid påklædte.

IMG_3144                          IMG_3143

Fotograf.
Èn gang om året får vi besøg af en fotograf. Billederne har I som forældre mulighed for at købe efter gennemsyn.

Daglige opdateringer på “hemmelig” facebookgruppe.
Jeg har en facebook gruppe,  hvor I dagligt kan læse lidt om dagens begivenheder samt se et billede eller to 🙂 Gruppen er “hemmelig” og kan kun ses af forældre til børn i Storvorde Private Pasningsordning. Man får adgang til gruppen, når der er underskrevet kontrakt.

På facebook siden Storvorde Private Pasningsordning kan I allerede nu læse lidt om, hvad der sker i min pasningsordning 🙂