cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Hvem er jeg


Jeg hedder Helle Eiler.Portræt-Helle
Jeg er uddannet pædagog og efter at have arbejdet som kommunal dagplejer i 16 år, valgte jeg i 2013 at starte en privat pasningsordning i Storvorde og blev godkendt at Aalborg kommune ift Dagtilbudslovens § 78.

Det brænder jeg for.
Mit bachelorprojekt til pædagoguddannelsen handlede om kroppens betydning for små børns udvikling og læring, og hverdagen i min pasningsordning vil bære præg af dette. Det er utrolig vigtigt at give børnene muligheden for at udfolde sig motorisk – både i forhold til udvikling af kroppen, men i høj grad også i forhold til sociale kompetencer. Det er mens børnene er helt små at udviklingen sker hurtigst, og fundamentet for yderligere udvikling bliver skabt. Læs mere her.
Derfor skaber jeg rum og giver mulighed for at børnene kan brænde noget krudt af, få mulighed for at bruge kroppen på alle tænkelige måder, og derved finde ud af, hvad de egentlig kan med kroppen.

Med begrundelse i ovennævnte er jeg DGI dagplejer – Idræt, leg og bevægelse. Jeg er også certificeret Naturdagplejer og sidstnævnte har jeg valgt fordi “Børn, der opholder sig ude i et naturligt miljø, har en bedre koncentrationsevne, en bedre motorik, er mindre syge og har en mere udviklet leg” (Citat “Ute på Dagis” af Patrik Grahn)

Det vigtigste for mig er, at børnene er trygge og glade, samt får en god dag, når de er hos mig. Jeg har en anerkendende tilgang til børnene, og ser det enkelte barn, og hvad han/hun har brug for. Jeg arbejder udfra Marte Meo principperne, der tilsammen udgør en anerkendende og udviklingsstøttende kommunikation med formålet at opbygge barnets selvværd.

Udover at være uddannet pædagog, har jeg blandt andet taget følgende certifikater & kurser:

Certifikater:

 • Naturdagplejer – De grønne spirer
 • DGI – Idræt, leg og bevægelse

Kurser:

 • Suppleringskursus for dagplejere
 • Førstehjælpskursus og Førstehjælp med fokus på små børn
 • ”Kroppen på toppen”
 • Børn og natur
 • Børns udtryksformer
 • Tosprogede børn i dagplejen
 • Almen fødevare hygiejnekursus
 • Voksen pædagogisk grunduddannelse
 • Sansemotorisk grundkursus
 • Webinar med Marte Meo terapeut Christina Abildgaard
 • Workshop om Børneyoga med yogainstruktør Birgitte Helweg
 • Foredrag “Leg, læring og børns hjerner” af hjerneforsker Ann Elisabeth Knudsen
 • Webinar “Daginstitutionens kerneopgave” med Marte Meo terapeut Christina Abildgaard
 • Foredrag “Sansemotorik – Det bedste til dit barn” med Sansemotorisk konsulent og pædagog Henrik Smith
 • Foredrag “ADHD hos børn” med formand for ADHD foreningen Jette Myglegaard
 • Foredrag “Æblebørn” med sygeplejerske og sundhedsplejerske Anette Straadt
 • Foredrag “Neuropædagogik” med hjerneforsker og læge Kjeld Fredens

Ude og inde i Storvorde Private Pasningsordning

Vi bruger hele vores hus og har et legeværelse, hvor der er almindeligt legetøj,  et tumlerum med en gynge, en rutsjebane, balancebom, madrasser, sækkestole og balancebræt samt en “racerbane”, hvor vi kan køre på scoootere og hoppe på hoppedyrene. I min have har jeg bl.a. scootere, sandkasse, rutsjebaner og sansegynge. Jeg bruger sang og musik som sjove motivationsfaktorer til bevægelse og en god kildetur eller tumlekamp er heller ikke det værste 🙂

Storvorde Private Pasningsordning er selvfølgelig 100 % røgfri.